Problemen aan uw woning? Met de House Assist van Europ Assistance hebt u een oplossing!

Iedereen wordt wel eens geconfronteerd met een noodsituatie in huis: een defecte boiler, een verstopte leiding, sleutel afgebroken in het slot… Waar vindt u dan een bekwame vakman ? En kunt u hem vertrouwen? Kortom: wie bel je ?

Met House Assist kunt u 24 uur op 24 rekenen op de professionaliteit van Europ Assistance om een specialist te vinden die u thuis uit de nood komt helpen.

Met deze bijstand zorgt Europ Assistance voor oplossingen wanneer u het hoofd moet bieden aan noodsituaties bij u thuis en aan de gevolgen daarvan voor u en uw gezin.

Problemen in huis meteen opgelost

We zitten allemaal ooit wel eens met een noodgeval thuis: een defecte verwarmingsketel, een verstopte leiding, huissleutel verloren, inbraak terwijl u op reis bent…

Op welke hersteller doet u dan een beroep ? En is hij te vertrouwen ?  House Assistv zorgt ervoor dat u snel en efficiënt geholpen wordt door een specialist die u thuis uit de nood komt helpen, 7 dagen op 7, 24 uur op 24.

Ook uw gezin blijft niet in de kou staan.

Als het defect niet meteen kan verholpen worden of als uw woning onbewoonbaar geworden is, verleent Europ Assistance u en uw gezinsleden dringende bijstand: van een vervangwagen tot een noodverwarming, van het regelen van een hotelverblijf tot het organiseren van kinderopvang na een schadegeval.

Exclusieve dienstverlening

Een betrouwbare en beschikbare vakman vinden is vaak geen lachtertje. Daarom krijgt u met House Assist een uitgebreid netwerk van vaklui ter beschikking voor al uw klusjes en kleine herstellingen. 

U kunt hiervoor contact met mij opnemen op het nummer phone of mailen naar email , u kan ook rechtstreeks onderschrijven via deze link , om snel optimaal verzekerd te zijn.