Pack verhuurder. Verhuren wordt nóg interessanter met Pack Verhuurder

Sterke punten van dit product

  •  Een zeer uitgebreide rechtsbijstand bij élk geschil in verband met het huurcontract
  •  Een vergoeding tot 12 maanden huur als uw huurder niet (volledig) betaalt
  •  Een vergoeding tot 12 maanden huur als de huurder schade toebrengt aan uw eigendom
  •  Een forfait bij vervroegd vertrek van uw huurder
  •  Property Assist, altijd een vakman bij de hand

U verhuurt een huis of appartement? Dan weet u ongetwijfeld dat daar, naast grote voordelen, ook bepaalde risicoÂ’s aan verbonden zijn. Wat als uw huurder niet meer betaalt, schade toebrengt aan uw eigendom of op een andere manier de afspraken niet naleeft? Pack Verhuurder biedt u de meest complete oplossing op de markt met waarborgen op maat voor eigenaars-verhuurders!

 

 

Verlang meer van uw verzekering!

Verhuren kan een mooi rendement opleveren. Net als andere transacties bent u echter ook afhankelijk van de goede wil en omstandigheden van anderen: uw huurders. Pack Verhuurder is de meest efficiënte manier om uzelf optimaal te beschermen en de belangrijkste risico’s maximaal te neutraliseren. Enkele voorbeelden:

Het koppel dat in uw appartement woont, betaalt niet langer de huur.
Met Pack Verhuurder kunt u dan rekenen op belangrijke juridische én financiële ondersteuning. Die laatste kan oplopen tot een bedrag gelijk aan 12 maanden huur zodat u veel sneller weer zorgeloos plannen kunt maken!

Bij de plaatsbeschrijving naar aanleiding van het vertrek van uw huurders, stelt u heel wat schade vast.
Soms volstaat de huurwaarborg niet om alle schade te herstellen. Daarom voorziet Pack Verhuurder een waarborg ‘Huurschade’ met juridische ondersteuning en een snellere vergoeding tot 12 maanden huur (verminderd met een bedrag gelijk aan de huurwaarborg).

U hebt een opbrengsteigendom waarin u twee appartementen verhuurt. Maar één van de huurder gebruikt de gemeenschappelijke doorgang als stort.
Bij élk type geschil met betrekking tot het huurcontract is Pack Verhuurder uw beste bondgenoot. U kunt rekenen op juridische raad en hulp om tot een oplossing in der minne te komen. Komt het toch tot een gerechtelijke procedure, dan neemt AG Insurance alle kosten op zich voor de procedure, advocaat, expertises en eventueel zelfs voor de uitzetting van uw huurder. Tot een maximumbedrag gelijk aan 12 maanden huur.

De vader van het gezin dat uw huis huurt, komt om bij een verkeersongeval. De moeder heeft geen andere keuze dan het huurcontract te beëindigen.
In dergelijke situaties ontvangt u 1 maand huur. Dat is de vergoeding die de meeste vastgoedkantoren vragen om een nieuwe huurder te zoeken.

Tussen twee huurders in, wilt u uw appartement opfrissen met een nieuw verflaagje.
Met Pack Verhuurder kunt u een beroep doen op Property Assist, een handige dienst die u helpt vakmensen te vinden voor onderhouds- en herstellingswerken. U geniet bovendien de garantie dat u binnen 48 uur in contact komt met een vakman, dat u binnen 3 dagen na zijn bezoek een offerte ontvangt én dat de werken zullen voldoen aan strikte kwaliteitseisen, tegen marktconforme tarieven.

Met Pack Verhuurder kunt u zorgeloos verhuren!


Download de algemene voorwaarden
Download de brochure