AG Gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen zonder vennootschap

Eis financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid!

Als zelfstandige of uitoefenaar van een vrij beroep weet u beter dan wie ook dat het belangrijk is u te verzekeren tegen Arbeidsongeschiktheid. Want als u door ongeval of ziekte uw beroep niet meer kunt uitoefenen, dan verliest u uw inkomen en hangt u af van het RIZIV.

Hoe kunt u zich voorbereiden op dit verlies? Door een verzekering gewaarborgd inkomen* te onderschrijven!

Een formule op maat voor elke zelfstandige

Geniet van een aanvaardbaar vervangingsinkomen

Als zelfstandige valt u bij ziekte of ongeval al van bij de eerste maand zonder inkomen.
Vanaf de tweede maand krijgt u wel een beperkte vergoeding van het RIZIV, maar die ligt te laag om te voldoen aan uw dagelijkse financiële verplichtingen.

U kiest uit twee mogelijkheden:

  1. onderschrijf AG Gewaarborgd inkomen of
  2. onderschrijf een AVRI (Aanvullende Verzekering Risico Invaliditeit) als aanvullende waarborg bij een contract VAPZ of RIZIV.

U bent verzekerd van een gewaarborgd inkomen en zorgt tegelijk op een fiscaal voordelige manier voor uw pensioen!

AG Gewaarborgd inkomen of AVRI, de waarborgen zijn dezelfde: u bent zeker dat u bij arbeidsongeschiktheid steeds over een aanvaardbaar vervangingsinkomen kunt beschikken.
Zo compenseert u de lage tussenkomst van het RIZIV!

Beschik steeds over voldoende reserve

U hebt waarschijnlijk een spaarreserve opgebouwd om het hoofd te bieden aan onverwachte situaties. Maar hoelang kunt u putten uit die reserve? Hoewel noodzakelijk, zal ze waarschijnlijk niet voldoende zijn om uw inkomensverlies goed te maken bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Met een verzekering AG Gewaarborgd inkomen of AVRI beschikt u steeds over voldoende reserve en hoeft u niet uit uw opgebouwde spaarreserve te putten.

Bied uw gezinsleden een financieel gezonde toekomst

Uw beroep is uw broodwinning en zorgt voor het onderhoud van uw gezin. Maar hoe verzekert u de financiële toekomst van uw gezinsleden als u iets overkomt?

Dankzij de verzekering AG Gewaarborgd inkomen of AVRI kunt u uw naasten een financieel gezonde toekomst bieden, wat er ook gebeurt.

En dat is niet alles! De premies die u betaalt voor de verzekeringen AG Gewaarborgd inkomen en AVRI zijn aftrekbaar als beroepskosten. Een aanzienlijk fiscaal voordeel!

Documenten  Algemene voorwaarden

* Deze Internetpagina bevat algemene informatie over de producten van AG Insurance. De exacte voorwaarden van deze verzekeringen zijn beschreven in de Algemene voorwaarden, beschikbaar bij uw makelaar.